10-03-2017

Samenwerking met NedGraphics

GEZAMENLIJK PERSBERICHT: Recent is NedGraphics een samenwerking aangegaan met de contentintegratie-specialist C-CONTENT. Door deze samenwerking is het voor NedBrowser-gebruikers (de door vele overheden toegepaste GIS-viewer van NedGraphics) mogelijk om vanuit deze omgeving relevante informatie te raadplegen, afkomstig is uit andere, vooral administratieve bronnen. Hierbij kan gedacht worden aan DMS-en zaaksystemen, e-mail-bestanden, netwerkschijven of externe webpagina’s. Andersom is het voor gebruikers van MY-LEX Overheid®, het contentintegratiesysteem van C-CONTENT voor de Nederlandse overheid, mogelijk om op intuïtieve wijze relevante geometrische informatie te vinden en deze informatie direct in NedBrowser te raadplegen.

Op deze wijze geven C-CONTENT en NedGraphics verdere invulling aan de vindbaarheid en het optimale gebruik van beschikbare informatie. In een tijd waarin de hoeveelheid digitaal beschikbare gegevens exponentieel toeneemt, is het kunnen vinden van relevante informatie van essentieel belang. Alle interne en externe bronnen die voorheen onafhankelijk van elkaar moesten worden doorzocht, doorzoekt de gebruiker nu via één gecombineerd systeem, NedBrowser en MY-LEX Overheid®.

De koppeling tussen NedBrowser en MY-LEX Overheid® is gepresenteerd aan de gebruikersgroep van NedBrowser. Deze gebruikers hebben reeds het gemak kunnen ervaren van het eenvoudig kunnen vinden van informatie, ongeacht het bronsysteem. Deze presentatie werd dan ook zeer enthousiast ontvangen. Inmiddels heeft een eerste gemeente (Emmen) besloten tot invoering van deze slimme koppeling. Wilt u meer weten over wat deze functionaliteit voor úw bedrijfsprocessen kan betekenen, neem dan contact met ons op. 

 

Over NedGraphics: NedGraphics is producent en leverancier van ontwerp- en geografische informatiesystemen voor de publieke en de grond-, weg-, water- en bouwsector. Het bedrijf is gespecialiseerd in automatiseringsoplossingen voor het ontwerpen, beheren en publiceren van digitale tekeningen en kaarten, vaak gekoppeld aan andere gegevens.

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.