29-08-2017

Congres Zaakgericht werken voor de Overheid

Op woensdag 27 september 2017 is C-CONTENT als partner aanwezig bij het Heliview congres ‘Zaakgericht werken voor de Overheid’, in Tivoli Vredenburg te Utrecht.

Het onderwerp van deze 6e editie is ‘Zaakgericht werken’, in verband met het programma Digitale Agenda 2020. Zaakgericht werken is een belangrijk instrument om de Digitale Agenda 2020 te halen. Een goed zaaksysteem is daarbij belangrijk maar bovenal moet de eindgebruiker wel zaakgericht gaan werken.

MY-LEX Overheid® is een overkoepelend contentintegratiesysteem dat een koppeling maakt tussen de interne (en externe) bronnen en systemen van een overheidsorganisatie. Denk hierbij aan een DMS, CMS en Zaaksysteem, Intranet maar ook uw eigen website en bijvoorbeeld GEO-informatie. Alle interne en externe bronnen die u voorheen onafhankelijk van elkaar moest doorspitten, doorzoekt u nu via één zoekscherm. Efficiënt en overzichtelijk. Zaakgericht werken wordt hiermee een stuk eenvoudiger. Zo is gevonden informatie makkelijk voor uzelf te bewaren en te delen met uw collega’s en kunt u middels ‘alerts’ op de hoogte gehouden worden van nieuwe informatie over een specifiek thema.

Als partner op het congres heten wij u van harte welkom bij het MY-LEX Overheid® informatiepunt en tonen wij vrijblijvend de mogelijkheden voor uw organisatie. Via deze link kunt u zich via C-CONTENT kostenloos inschrijven! (Gebruik relatiecode: 20244/05 voor gratis toegang.)

Het jaarlijkse congres Zaakgericht werken voor de Overheid, biedt de ruim 200 deelnemende gemeenten, provincies, waterschappen en andere overheidsdiensten de mogelijkheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen. Daarnaast zullen diverse sprekers hun ervaringen uit de praktijk vertellen en tips geven over hoe zaakgericht te werken. Kijk hier voor meer informatie over het congres. 

Demo aanvragen

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.